sushi

Rusza czwarta edycja prestiżowego konkursu kulinarnego „Warszawa od kuchni”

Przed nami kolejna edycja konkursu kulinarnego „Warszawa od kuchni”. W tym roku już po raz czwarty wybrane zostaną najlepsze restauracje stolicy. Sukces w konkursie stanowi doskonałą rekomendację dla warszawskich restauratorów, dlatego jak co roku akcja cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem.

Szeroki wybór lokali kulinarnych w Warszawie to z pewnością ogromny pozytyw. Jednak przy tak dużej ofercie warto wyróżnić te, które cieszą się największą popularnością oraz spełniają najwyższe standardy.Lokale zostaną ocenione pod względem jakości obsługi, wyglądu posiłku, różnorodności menu, smaku potraw oraz tego, czy są w nich serwowane również lokalne potrawy. W jury pojawią się blogerzy kulinarni, a także znane osoby ze świata polityki, kultury i mediów.

Laureaci tegorocznej edycji dołączą do elitarnego grona restauracji posiadających tytuł „Złotego Widelca”. Co istotne, każdy z nas może wskazać najlepsze  stołeczne restauracje. Swoje propozycje należy wysyłać na adresbiuro@wipwarszawa.org.

Patronatem akcję objęli: wojewoda mazowiecki Jacek Kozłowski, prezydent miasta stołecznego Warszawy Hanna Gronkiewicz-Waltz i marszałek województwa mazowieckiego Adam Struzik. Organizatorem i pomysłodawcą tej ciekawej akcji jest Warszawska Izba Przedsiębiorców. Izba zrzesza  obecnie ponad 800 firm. Jak podkreśla jej prezes Waldemar Piórek celem organizacji jest niesienie wszechstronnej pomocy w organizacji biznesu, szkoleniu kadry oraz promocji najlepszych firm.

ZOBACZ RÓWNIEŻ:

Dodaj komentarz (prosimy nie podawać adresu witryny internetowej - komentarz nie zostanie wówczas opublikowany)