Polacy mają świetną kuchnię
Michel Moran, juror polskiej edycji programu „MasterChef” opowiada o ocenianiu kulinarnych talentów. Dlaczego warto oglądać polską edycję „MasterChefa”? Mamy tutaj ludzi, którzy w swoich kuchniach potrafili wyczarować smaczne dania, bez odwiedzania wykwintnych restauracji, bez wyjeżdżania za granicę. Drugim powodem jest obserwowanie, jak amator, który miał tylko pasję i chęć do poszerzania wiedzy rozwija się, robi coraz bardziej […]
Michel Moran, juror polskiej edycji programu „MasterChef” opowiada o ocenianiu kulinarnych talentów. Dlaczego warto oglądać polską edycję „MasterChefa”? Mamy tutaj ludzi, którzy w swoich kuchniach potrafili wyczarować smaczne dania, bez odwiedzania wykwintnych restauracji, bez wyjeżdżania za granicę. Drugim powodem jest obserwowanie, jak amator, który miał tylko pasję i chęć do poszerzania wiedzy rozwija się, robi coraz bardziej