restauracje

Smaki świata

Świat to różnorodność kultur, obyczajów, historii, a także kuchni. Dzięki podróżom odkrywamy dalekie miejsca i poznajemy kulinarne tradycje. W Mosaiq Restaurant & Wine Lounge we Wrocławiu tworzone są potrawy, których smak oddaje charakter wielu kultur. Restauracja Mosaiq zrodziła się z pasji. Wieloletnie podróże po całym świecie Dagmary Krzeczkowskiej, właścicielki restauracji, oraz charakter wielokulturowego Wrocławia przyczyniły się […]

Smaki świata

Świat to różnorodność kultur, obyczajów, historii, a także kuchni. Dzięki podróżom odkrywamy dalekie miejsca i poznajemy kulinarne tradycje. W Mosaiq Restaurant & Wine Lounge we Wrocławiu tworzone są potrawy, których smak oddaje charakter wielu kultur. Restauracja Mosaiq zrodziła się z pasji. Wieloletnie podróże po całym świecie Dagmary Krzeczkowskiej, właścicielki restauracji, oraz charakter wielokulturowego Wrocławia przyczyniły się

Biała Gęś Magdy Gessler

Wczoraj w Warszawie Magda Gessler otworzyła swoją kolejną restaurację. Na uroczyste otwarcie „Białej Gęsi” przybyły prawdziwe tłumy gwiazd. Trudno zliczyć, który to już kulinarny przybytek słynnej restauratorki. Ma ich co najmniej kilkanaście. W „Białej Gęsi” królować będzie oczywiście gęsina pod różnymi postaciami, a jako pierwsi spróbowali tych specjałów m.in. Michał Żebrowski z żoną Aleksandrą, Maciej

Biała Gęś Magdy Gessler

Wczoraj w Warszawie Magda Gessler otworzyła swoją kolejną restaurację. Na uroczyste otwarcie „Białej Gęsi” przybyły prawdziwe tłumy gwiazd. Trudno zliczyć, który to już kulinarny przybytek słynnej restauratorki. Ma ich co najmniej kilkanaście. W „Białej Gęsi” królować będzie oczywiście gęsina pod różnymi postaciami, a jako pierwsi spróbowali tych specjałów m.in. Michał Żebrowski z żoną Aleksandrą, Maciej

Slow food z gwiazdami

Kto zdaniem Olgi Frycz piecze najsmaczniejszy sernik? Co na niedzielny obiad podaje Olga Bończyk, czy kto gotuje najlepiej zdaniem Piotra Rubika? Odpowiedzi na te pytania mieli okazję poznać 10 marca br. goście warszawskiej restauracji Na Zielnej, która w tym dniu miała swoje uroczyste otwarcie. Wieczór pod znakiem wybornych potraw, rozmów o polskiej kuchni, gotowaniu oraz

Slow food z gwiazdami

Kto zdaniem Olgi Frycz piecze najsmaczniejszy sernik? Co na niedzielny obiad podaje Olga Bończyk, czy kto gotuje najlepiej zdaniem Piotra Rubika? Odpowiedzi na te pytania mieli okazję poznać 10 marca br. goście warszawskiej restauracji Na Zielnej, która w tym dniu miała swoje uroczyste otwarcie. Wieczór pod znakiem wybornych potraw, rozmów o polskiej kuchni, gotowaniu oraz

Scroll to Top
Scroll to Top