restauracje

VISITING CHEF w MOMU.gastrobar

MOMU.gastrobar

Po długiej przerwie wracamy z cyklem Visiting Chef. Piętnasta odsłona projektu przygotowała dla Was wiele niespodzianek. MOMU.gastrobar wyróżnia się poprzez połączenie kultury jedzeniowej ulic świata z najwyższą jakością używanych produktów. MOMU. GASTROBAR to koncept, który opiera się na pomyśle połączenia kultury jedzenia ulic świata — od tajskiej Kha San Road przez londyńską Rupert Street po […]

VISITING CHEF w MOMU.gastrobar

Po długiej przerwie wracamy z cyklem Visiting Chef. Piętnasta odsłona projektu przygotowała dla Was wiele niespodzianek. MOMU.gastrobar wyróżnia się poprzez połączenie kultury jedzeniowej ulic świata z najwyższą jakością używanych produktów. MOMU. GASTROBAR to koncept, który opiera się na pomyśle połączenia kultury jedzenia ulic świata — od tajskiej Kha San Road przez londyńską Rupert Street po

Sushi Atelier – skrawek Japonii w Wilanowie

Specjalnosc_Sushi_Atelier_1_1_path_path

Sushi Atelier – niewielka restauracja w rozwijającym się warszawskim miasteczku Wilanów. Wchodząc tu przenosimy się w inny wymiar, a wszystko za sprawą menu, pasji i zręczności kucharzy. Tomasz Żak jest właścicielem Sushi Atelier od ponad roku. Pomysł na własną restaurację narodził się, kiedy jeszcze studiował na SGH. Wiedział, że jego pasja to kuchnia, ale w

Sushi Atelier – skrawek Japonii w Wilanowie

Sushi Atelier – niewielka restauracja w rozwijającym się warszawskim miasteczku Wilanów. Wchodząc tu przenosimy się w inny wymiar, a wszystko za sprawą menu, pasji i zręczności kucharzy. Tomasz Żak jest właścicielem Sushi Atelier od ponad roku. Pomysł na własną restaurację narodził się, kiedy jeszcze studiował na SGH. Wiedział, że jego pasja to kuchnia, ale w

Magda Gessler zdradza przepis na dobrą restaurację!

Magda Gessler

Wiele osób marzy o własnej restauracji, ale nie wielu taki biznes się udaje. Konkurencja, brak klientów, nieodpowiednia reklama czy nawet wygląd potrafią sprawić, że sale świecą pustkami. Jak sprawić by restauracja przynosiła zyski? Swoimi spostrzeżeniami z newsrm.tv podzieliła się Magda Gessler. – Dobra restauracja to przede wszystkim dobra energia, fantastyczny właściciel, osoba, która przyciąga innych

Magda Gessler zdradza przepis na dobrą restaurację!

Wiele osób marzy o własnej restauracji, ale nie wielu taki biznes się udaje. Konkurencja, brak klientów, nieodpowiednia reklama czy nawet wygląd potrafią sprawić, że sale świecą pustkami. Jak sprawić by restauracja przynosiła zyski? Swoimi spostrzeżeniami z newsrm.tv podzieliła się Magda Gessler. – Dobra restauracja to przede wszystkim dobra energia, fantastyczny właściciel, osoba, która przyciąga innych

Lublin na weekend

Lublin

Niegdyś jedno z głównych centrów kulturalnych w Polsce, dziś wciąż przyciąga rzesze młodych, którzy nie tylko chcą się tam uczyć, ale również pracować i zakładać rodziny. Jest także doskonałym miejscem na weekendowy wypad. Co warto zwiedzić w Lublinie, gdzie się zatrzymać i dokąd udać się na obiad? Oto krótki przewodnik po atrakcjach tego wspaniałego miasta.

Lublin na weekend

Niegdyś jedno z głównych centrów kulturalnych w Polsce, dziś wciąż przyciąga rzesze młodych, którzy nie tylko chcą się tam uczyć, ale również pracować i zakładać rodziny. Jest także doskonałym miejscem na weekendowy wypad. Co warto zwiedzić w Lublinie, gdzie się zatrzymać i dokąd udać się na obiad? Oto krótki przewodnik po atrakcjach tego wspaniałego miasta.

Polędwiczka wieprzowa z zielonym pieprzem

Polędwiczka wieprzowa z zielonym pieprzem

Polędwiczka wieprzowa  podana z zielonym pieprzem, szpinakiem i ziemniakami jest ciekawą propozycją, którą można zaskoczyć gości podczas obiadu czy kolacji. Zielony pieprz dodaje potrawie wyrazistości i jak zapewnia szef kuchni restauracji Secado Marek Grzelak, smakuje wyśmienicie. Szef kuchni zdradził newsrm.tv przepis na polędwiczkę wieprzową, którą z powodzeniem można szybko przyrządzić w domu. źródło: newsrm.tv

Polędwiczka wieprzowa z zielonym pieprzem

Polędwiczka wieprzowa  podana z zielonym pieprzem, szpinakiem i ziemniakami jest ciekawą propozycją, którą można zaskoczyć gości podczas obiadu czy kolacji. Zielony pieprz dodaje potrawie wyrazistości i jak zapewnia szef kuchni restauracji Secado Marek Grzelak, smakuje wyśmienicie. Szef kuchni zdradził newsrm.tv przepis na polędwiczkę wieprzową, którą z powodzeniem można szybko przyrządzić w domu. źródło: newsrm.tv

Czym grozi zadzieranie z kelnerem – wideo

kelner warszawskich restauracji

„Jest takie powiedzenie, że nie zadzieraj z ludźmi którzy podają Ci jedzenie” – takie słowa padły z ust Damiana Błaszczaka, byłego kelnera warszawskich restauracji. Za bycie nie miłym i nie uprzejmym możemy słono zapłacić i to dosłownie. Uważajmy na swoje zachowanie, bo niekiedy przez przypadek możemy dostać niedogotowane lub zbyt ostre danie, a w naszych

Czym grozi zadzieranie z kelnerem – wideo

„Jest takie powiedzenie, że nie zadzieraj z ludźmi którzy podają Ci jedzenie” – takie słowa padły z ust Damiana Błaszczaka, byłego kelnera warszawskich restauracji. Za bycie nie miłym i nie uprzejmym możemy słono zapłacić i to dosłownie. Uważajmy na swoje zachowanie, bo niekiedy przez przypadek możemy dostać niedogotowane lub zbyt ostre danie, a w naszych

Scroll to Top
Scroll to Top