Otwarcie Restauracji Kaprys
Gościliśmy na otwarciu nowego przybytku kulinarnego na restauracyjnej i modowej mapie Warszawy. Restauracja Kaprys usytuowana została na ul. Kruczej, jej właścicielem jest Tomasz Łapiński, doświadczony szef kuchni, znany z restauracji specjalizujących się w sushi. W karcie nowego lokalu znajdziemy jednak dania kuchni polskiej i międzynarodowej. Oprócz carpaccio, krewetek, czy steka wołowego, w Kaprysie zjemy także […]
Gościliśmy na otwarciu nowego przybytku kulinarnego na restauracyjnej i modowej mapie Warszawy. Restauracja Kaprys usytuowana została na ul. Kruczej, jej właścicielem jest Tomasz Łapiński, doświadczony szef kuchni, znany z restauracji specjalizujących się w sushi. W karcie nowego lokalu znajdziemy jednak dania kuchni polskiej i międzynarodowej. Oprócz carpaccio, krewetek, czy steka wołowego, w Kaprysie zjemy także