Magda Gessler

Magda Gessler, Bożena Dykiel i inne gwiazdy na premierze nowego Katalogu IKEA 2016

Gwiazdy na premierze nowego Katalogu IKEA 2016_2

20 sierpnia w Soho Factory na warszawskiej Pradze, odbyła się premiera Katalogu IKEA 2016. W spotkaniu wzięły udział polskie gwiazdy m.in. Magda Gessler, Bożena Dykiel i Maja Popielarska, a także znani kucharze – Dorota Śniechowska i Marcin Budynek. Goście mieli niepowtarzalną okazję wziąć udział w wielu aktywnościach pod okiem gwiazd – przygotować oryginalne pierogi z […]

Magda Gessler, Bożena Dykiel i inne gwiazdy na premierze nowego Katalogu IKEA 2016

20 sierpnia w Soho Factory na warszawskiej Pradze, odbyła się premiera Katalogu IKEA 2016. W spotkaniu wzięły udział polskie gwiazdy m.in. Magda Gessler, Bożena Dykiel i Maja Popielarska, a także znani kucharze – Dorota Śniechowska i Marcin Budynek. Goście mieli niepowtarzalną okazję wziąć udział w wielu aktywnościach pod okiem gwiazd – przygotować oryginalne pierogi z

Magda Gessler zdradza przepis na dobrą restaurację!

Magda Gessler

Wiele osób marzy o własnej restauracji, ale nie wielu taki biznes się udaje. Konkurencja, brak klientów, nieodpowiednia reklama czy nawet wygląd potrafią sprawić, że sale świecą pustkami. Jak sprawić by restauracja przynosiła zyski? Swoimi spostrzeżeniami z newsrm.tv podzieliła się Magda Gessler. – Dobra restauracja to przede wszystkim dobra energia, fantastyczny właściciel, osoba, która przyciąga innych

Magda Gessler zdradza przepis na dobrą restaurację!

Wiele osób marzy o własnej restauracji, ale nie wielu taki biznes się udaje. Konkurencja, brak klientów, nieodpowiednia reklama czy nawet wygląd potrafią sprawić, że sale świecą pustkami. Jak sprawić by restauracja przynosiła zyski? Swoimi spostrzeżeniami z newsrm.tv podzieliła się Magda Gessler. – Dobra restauracja to przede wszystkim dobra energia, fantastyczny właściciel, osoba, która przyciąga innych

Magda Gessler: gwiazdka Michelin to tortura

Magda Gessler

Zdaniem Magdy Gessler, gwiazdka Michelin to pewnego rodzaju tortura, która zobowiązuje właścicieli lokalu do niebywałej dyscypliny. Żadna z restauracji firmowanych jej nazwiskiem nie otrzymała tego wyróżnienia, ale prowadząca program „Kuchenne Rewolucje” podkreśla, że ma rekomendację słynnego przewodnika. Restauratorka podkreśla, że dla niej liczy się klimat miejsca i dobre jedzenie. Najlepsze polskie lokale postanowiła więc uhonorować swoją nagrodą jakości –

Magda Gessler: gwiazdka Michelin to tortura

Zdaniem Magdy Gessler, gwiazdka Michelin to pewnego rodzaju tortura, która zobowiązuje właścicieli lokalu do niebywałej dyscypliny. Żadna z restauracji firmowanych jej nazwiskiem nie otrzymała tego wyróżnienia, ale prowadząca program „Kuchenne Rewolucje” podkreśla, że ma rekomendację słynnego przewodnika. Restauratorka podkreśla, że dla niej liczy się klimat miejsca i dobre jedzenie. Najlepsze polskie lokale postanowiła więc uhonorować swoją nagrodą jakości –

Amaro o Gessler: Nigdy nie była u mnie i nawet nie dowiedziała się, co kładziemy na talerze. To przykre

Magda Gessler

Wojciech Modest Amaro podkreśla, że Magda Gessler nigdy nie odwiedziła jego lokalu i nie miała okazji spróbować żadnej z potraw, więc nie ma żadnych podstaw do tego, by oceniać jego dokonania kulinarne. Prowadząca „Kuchenne rewolucje” mówiła w wywiadach, że ich podejście do gotowania jest zupełnie inne. Według Gessler kuchnia Amaro jest bardzo awangardowa, nie wszystkim się podoba, a sam szef kuchni

Amaro o Gessler: Nigdy nie była u mnie i nawet nie dowiedziała się, co kładziemy na talerze. To przykre

Wojciech Modest Amaro podkreśla, że Magda Gessler nigdy nie odwiedziła jego lokalu i nie miała okazji spróbować żadnej z potraw, więc nie ma żadnych podstaw do tego, by oceniać jego dokonania kulinarne. Prowadząca „Kuchenne rewolucje” mówiła w wywiadach, że ich podejście do gotowania jest zupełnie inne. Według Gessler kuchnia Amaro jest bardzo awangardowa, nie wszystkim się podoba, a sam szef kuchni

Magda Gessler: dla mnie afrodyzjakiem jest ciekły mózg krewetki

Magda Gessler

Magda Gessler uwielbia owoce morza i zdradza, że na jej zmysły najbardziej działają ostrygi i mózg grillowanej krewetki. Przyrządzone według sprawdzonej receptury znacznie zwiększają ochotę na seks. Według restauratorki, właśnie takie menu idealnie nadaje się na romantyczną kolację walentynkową. Owoce morza są bogate w mikroelementy, które dodają energii, a przez to pozytywnie wpływają na libido. Ich właściwości znała i doceniała już

Magda Gessler: dla mnie afrodyzjakiem jest ciekły mózg krewetki

Magda Gessler uwielbia owoce morza i zdradza, że na jej zmysły najbardziej działają ostrygi i mózg grillowanej krewetki. Przyrządzone według sprawdzonej receptury znacznie zwiększają ochotę na seks. Według restauratorki, właśnie takie menu idealnie nadaje się na romantyczną kolację walentynkową. Owoce morza są bogate w mikroelementy, które dodają energii, a przez to pozytywnie wpływają na libido. Ich właściwości znała i doceniała już

Magda Gessler: w Polsce nadal ważniejszy jest wygląd niż smak potrawy

Magda Gessler

W najnowszej książce kucharskiej Magdy Gessler zatytułowanej „Smaczna Polska. Regionalny przewodnik kulinarny” znalazły się przepisy inspirowane tradycyjną kuchnią i lokalnymi specjałami. Z tomu można dowiedzieć się m. in., jak ważna jest jakość używanych produktów, a także gdzie w Polsce można znaleźć najlepsze kurki, kapustę czy ryby.  Magda Gessler narzeka, że w Polsce w dalszym ciągu ważniejszy jest wygląd potrawy

Magda Gessler: w Polsce nadal ważniejszy jest wygląd niż smak potrawy

W najnowszej książce kucharskiej Magdy Gessler zatytułowanej „Smaczna Polska. Regionalny przewodnik kulinarny” znalazły się przepisy inspirowane tradycyjną kuchnią i lokalnymi specjałami. Z tomu można dowiedzieć się m. in., jak ważna jest jakość używanych produktów, a także gdzie w Polsce można znaleźć najlepsze kurki, kapustę czy ryby.  Magda Gessler narzeka, że w Polsce w dalszym ciągu ważniejszy jest wygląd potrawy

Scroll to Top
Scroll to Top