Magda Gessler: w Polsce nadal ważniejszy jest wygląd niż smak potrawy

Magda Gessler

W najnowszej książce kucharskiej Magdy Gessler zatytułowanej „Smaczna Polska. Regionalny przewodnik kulinarny” znalazły się przepisy inspirowane tradycyjną kuchnią i lokalnymi specjałami. Z tomu można dowiedzieć się m. in., jak ważna jest jakość używanych produktów, a także gdzie w Polsce można znaleźć najlepsze kurki, kapustę czy ryby.  Magda Gessler narzeka, że w Polsce w dalszym ciągu ważniejszy jest wygląd potrawy […]

Magda Gessler: w Polsce nadal ważniejszy jest wygląd niż smak potrawy

W najnowszej książce kucharskiej Magdy Gessler zatytułowanej „Smaczna Polska. Regionalny przewodnik kulinarny” znalazły się przepisy inspirowane tradycyjną kuchnią i lokalnymi specjałami. Z tomu można dowiedzieć się m. in., jak ważna jest jakość używanych produktów, a także gdzie w Polsce można znaleźć najlepsze kurki, kapustę czy ryby.  Magda Gessler narzeka, że w Polsce w dalszym ciągu ważniejszy jest wygląd potrawy