kuchenne

Magda Gessler: gwiazdka Michelin to tortura

Magda Gessler

Zdaniem Magdy Gessler, gwiazdka Michelin to pewnego rodzaju tortura, która zobowiązuje właścicieli lokalu do niebywałej dyscypliny. Żadna z restauracji firmowanych jej nazwiskiem nie otrzymała tego wyróżnienia, ale prowadząca program „Kuchenne Rewolucje” podkreśla, że ma rekomendację słynnego przewodnika. Restauratorka podkreśla, że dla niej liczy się klimat miejsca i dobre jedzenie. Najlepsze polskie lokale postanowiła więc uhonorować swoją nagrodą jakości – […]

Magda Gessler: gwiazdka Michelin to tortura

Zdaniem Magdy Gessler, gwiazdka Michelin to pewnego rodzaju tortura, która zobowiązuje właścicieli lokalu do niebywałej dyscypliny. Żadna z restauracji firmowanych jej nazwiskiem nie otrzymała tego wyróżnienia, ale prowadząca program „Kuchenne Rewolucje” podkreśla, że ma rekomendację słynnego przewodnika. Restauratorka podkreśla, że dla niej liczy się klimat miejsca i dobre jedzenie. Najlepsze polskie lokale postanowiła więc uhonorować swoją nagrodą jakości –

Amaro o Gessler: Nigdy nie była u mnie i nawet nie dowiedziała się, co kładziemy na talerze. To przykre

Magda Gessler

Wojciech Modest Amaro podkreśla, że Magda Gessler nigdy nie odwiedziła jego lokalu i nie miała okazji spróbować żadnej z potraw, więc nie ma żadnych podstaw do tego, by oceniać jego dokonania kulinarne. Prowadząca „Kuchenne rewolucje” mówiła w wywiadach, że ich podejście do gotowania jest zupełnie inne. Według Gessler kuchnia Amaro jest bardzo awangardowa, nie wszystkim się podoba, a sam szef kuchni

Amaro o Gessler: Nigdy nie była u mnie i nawet nie dowiedziała się, co kładziemy na talerze. To przykre

Wojciech Modest Amaro podkreśla, że Magda Gessler nigdy nie odwiedziła jego lokalu i nie miała okazji spróbować żadnej z potraw, więc nie ma żadnych podstaw do tego, by oceniać jego dokonania kulinarne. Prowadząca „Kuchenne rewolucje” mówiła w wywiadach, że ich podejście do gotowania jest zupełnie inne. Według Gessler kuchnia Amaro jest bardzo awangardowa, nie wszystkim się podoba, a sam szef kuchni

Magda Gessler: dla mnie afrodyzjakiem jest ciekły mózg krewetki

Magda Gessler

Magda Gessler uwielbia owoce morza i zdradza, że na jej zmysły najbardziej działają ostrygi i mózg grillowanej krewetki. Przyrządzone według sprawdzonej receptury znacznie zwiększają ochotę na seks. Według restauratorki, właśnie takie menu idealnie nadaje się na romantyczną kolację walentynkową. Owoce morza są bogate w mikroelementy, które dodają energii, a przez to pozytywnie wpływają na libido. Ich właściwości znała i doceniała już

Magda Gessler: dla mnie afrodyzjakiem jest ciekły mózg krewetki

Magda Gessler uwielbia owoce morza i zdradza, że na jej zmysły najbardziej działają ostrygi i mózg grillowanej krewetki. Przyrządzone według sprawdzonej receptury znacznie zwiększają ochotę na seks. Według restauratorki, właśnie takie menu idealnie nadaje się na romantyczną kolację walentynkową. Owoce morza są bogate w mikroelementy, które dodają energii, a przez to pozytywnie wpływają na libido. Ich właściwości znała i doceniała już

Programy kulinarne napędziły klientów szkołom gotowania

Magda Gessler

„Kuchenne rewolucje”, „Ugotowani”, „Top chef” czy „Master chef”, czyli liczne programy kulinarne emitowane w polskich stacjach telewizyjnych sprawiły, że gotowanie stało się czymś więcej niż zwykłym domowym zajęciem. Coraz częściej jest to pasja, którą chce się rozwijać. To powoduje, że rośnie zapotrzebowanie na szkoły gotowania, które oferują kursy pozwalające rozwijać umiejętności kulinarne.  – Staramy się, żeby

Programy kulinarne napędziły klientów szkołom gotowania

„Kuchenne rewolucje”, „Ugotowani”, „Top chef” czy „Master chef”, czyli liczne programy kulinarne emitowane w polskich stacjach telewizyjnych sprawiły, że gotowanie stało się czymś więcej niż zwykłym domowym zajęciem. Coraz częściej jest to pasja, którą chce się rozwijać. To powoduje, że rośnie zapotrzebowanie na szkoły gotowania, które oferują kursy pozwalające rozwijać umiejętności kulinarne.  – Staramy się, żeby

Konkurs Kamis: Festiwal Włoskich Smaków!

Magda Gessler

Wielbiciele kulinarnych podróży podczas jesiennych miesięcy mogą cieszyć się smakiem dań ze słonecznego południa Europy. Kusząca niezwykłą kompozycją warzyw, serów, pysznych wędlin i aromatycznych przypraw kuchnia włoska zagości w naszych domach nie tylko podczas urlopu. O zdrowe i pyszne przygotowanie dań ze słonecznej Italii zadbają przyprawy Kamis z limitowanej linii, która została zaplanowana na jesień.

Konkurs Kamis: Festiwal Włoskich Smaków!

Wielbiciele kulinarnych podróży podczas jesiennych miesięcy mogą cieszyć się smakiem dań ze słonecznego południa Europy. Kusząca niezwykłą kompozycją warzyw, serów, pysznych wędlin i aromatycznych przypraw kuchnia włoska zagości w naszych domach nie tylko podczas urlopu. O zdrowe i pyszne przygotowanie dań ze słonecznej Italii zadbają przyprawy Kamis z limitowanej linii, która została zaplanowana na jesień.

Rusza Festiwal Włoskich smaków!

Magda Gessler

Wielbiciele kulinarnych podróży podczas jesiennych miesięcy mogą cieszyć się smakiem dań ze słonecznego południa Europy. Kusząca niezwykłą kompozycją warzyw, serów, pysznych wędlin i aromatycznych przypraw kuchnia włoska zagości w naszych domach nie tylko podczas urlopu. O zdrowe i pyszne przygotowanie dań ze słonecznej Italii zadbają przyprawy Kamis z limitowanej linii, która została zaplanowana na jesień.

Rusza Festiwal Włoskich smaków!

Wielbiciele kulinarnych podróży podczas jesiennych miesięcy mogą cieszyć się smakiem dań ze słonecznego południa Europy. Kusząca niezwykłą kompozycją warzyw, serów, pysznych wędlin i aromatycznych przypraw kuchnia włoska zagości w naszych domach nie tylko podczas urlopu. O zdrowe i pyszne przygotowanie dań ze słonecznej Italii zadbają przyprawy Kamis z limitowanej linii, która została zaplanowana na jesień.

Scroll to Top
Scroll to Top