Sante z Agnieszką Maciąg polecają… Wesoły krupnik z kaszy jaglanej
Czym zajmuje się obecnie niegdysiejsza modelka, Agnieszka Maciąg? Gotowaniem! I promowaniem nie tylko swoich przepisów, ale i zdrowego trybu życia. Charakterystyczne drobne, żółte ziarenka z żółtą kropką zwane jagłami lub krupami otrzymywane były z prosa już w epoce neolitu. Kasza jaglana – kiedyś niezwykle popularna i ceniona, z czasem utraciła swoje miejsce w codziennym menu. […]
Sante z Agnieszką Maciąg polecają… Wesoły krupnik z kaszy jaglanej
Czym zajmuje się obecnie niegdysiejsza modelka, Agnieszka Maciąg? Gotowaniem! I promowaniem nie tylko swoich przepisów, ale i zdrowego trybu życia. Charakterystyczne drobne, żółte ziarenka z żółtą kropką zwane jagłami lub krupami otrzymywane były z prosa już w epoce neolitu. Kasza jaglana – kiedyś niezwykle popularna i ceniona, z czasem utraciła swoje miejsce w codziennym menu.