Przepis na weekend: Królowa kuchni węgierskiej na letnie popołudnia
Ostatnie dni wakacji to dobry moment na eksperymentowanie z warzywami. Papryka nazywana również pieprzowcem może być podawana w ciekawszej formie niż tradycyjne leczo. W połączeniu z mięsem i Międzybrodzkim Makaronem w kształcie ryżu stanie się świetną potraw na ciepłe popołudnia i wieczory. Papryka nadziewana makaronem i mięsem Składniki: – łopatka wieprzowa – 200g – boczek […]
Przepis na weekend: Królowa kuchni węgierskiej na letnie popołudnia
Ostatnie dni wakacji to dobry moment na eksperymentowanie z warzywami. Papryka nazywana również pieprzowcem może być podawana w ciekawszej formie niż tradycyjne leczo. W połączeniu z mięsem i Międzybrodzkim Makaronem w kształcie ryżu stanie się świetną potraw na ciepłe popołudnia i wieczory. Papryka nadziewana makaronem i mięsem Składniki: – łopatka wieprzowa – 200g – boczek