Strona główna » Blog » Wiosenne grillowanie

Wiosenne grillowanie

Wiosenno-letni sezon grillowy już się rozpoczął. Ale nie każdy z nas może i wyjeżdża, co weekend po za miasto, nie każdy posiada działkę. Jak grillować w domu, w mieście?

Najlepiej korzystając z grilli elektrycznych
Firma De’Longhi posiada w swojej ofercie kilka urządzeń do grillowania i przygotowania potraw barbeque.
Kompaktowy grill elektryczny BQ100 idealnie nadaje się na letnie przyjęcia na tarasach i werandach, w niewielkich, miejskich ogródkach. Przez cały rok możemy korzystać z wygodnego i zdrowego sposobu przyrządzania mięsa, ryb czy warzyw. Grill De’Longhi BQ 100 wyposażony jest w dwie płaszczyzny grillowania: górna płyta teflonowa doskonale nadaje się do smażenia: ryb, jajek czy warzyw, a na dolnym ruszcie można jednocześnie grillować mięso. Pieczenie na grillu elektrycznym jest całkowicie beztłuszczowe i zdrowe, bo wytopiony tłuszcz gromadzony jest w pojemniku z wodą, a nie skapuje na palące się brykiety. Grill elektryczny posiada regulowany termostat i lampkę kontrolną, pozwalającą na regulację stopnia wysmażenia.
Bez brudzących brykietów czy węgla, bez podpałek o nieprzyjemnym zapachu, bez dymu i uciążliwego sprzątania – to powody, dla których grillowanie elektryczne zyskuje coraz więcej zwolenników.

Grill elektryczny BQ 100
– podwójna powierzchnia grillowania: górna płyta i dolny ruszt
– regulowany termostat z lampką kontrolną
– płyty zabezpieczone przed przywieraniem
– uchwyty nieprzewodzące ciepła
– pojemnik na spływający z potraw tłuszcz
– wyłącznik on/of
– moc max 1600 W
– cena detaliczna ok 430,- zł

 

 

2018-03-14T11:24:27+00:0013 kwietnia 2011|Styl|