Po długiej przerwie wracamy z cyklem Visiting Chef. Piętnasta odsłona projektu przygotowała dla Was wiele niespodzianek.
MOMU.gastrobar wyróżnia się poprzez połączenie kultury jedzeniowej ulic świata z najwyższą jakością używanych produktów. MOMU. GASTROBAR to koncept, który opiera się na pomyśle połączenia kultury jedzenia ulic świata — od tajskiej Kha San Road przez londyńską Rupert Street po nowojorską Fifth Avenue z najwyższą jakością produktów.
Tym razem MOMU.gastrobar do swojej kuchni zaprosiło ekipę stylistów z pracowni fryzjerskiej Hairmate.
Hairmate to jedna z najlepszych pracowni stylistów w Warszawie tym razem jednak wkroczyli do naszej kuchni tworząc swoje streetfoodowe menu. Styliści: Tymoszteusz Pięta, Ewelina Czapla, Adam Wilczewski i Karolina Jakóbiec ugoszczą Was swoimi specjalnościami, w których zakochali się podczas podróży po świecie.
Niezwykłego menu będziecie mogli spróbować w MOMU.gastrobar już na najbliższą sobotę 20 lutego.
Wśród propozycji znalazły się m.in.: SPRING ROLLS Z MANGO, AWOKADO I GRILLOWANYM KURCZAKIEM i TORTILLA ESPANOLA – HISZPAŃSKA TORTILLA
Dodatkowo na każdego gościa czeka niespodzianka od Hairmate i #MOMUfamily.
Więcej informacji na stronie wydarzenia:
https://www.facebook.com/events/1029168633811566/
oraz na kanałach social media MOMU.gastrobar i Hairmate:
https://www.facebook.com/MOMU.gastrobar
https://www.facebook.com/TymoteuszPietaHair
MOMU.gastrobar
ul. Wierzbowa 11
Warszawa
Rezerwacje: 506 100 001