przepisy kulinarne

Sekret figury Miss Polski

Magdalena Bieńkowska

Magdalena Bieńkowska, która 6 grudnia 2015 roku zdobyła koronę Miss Polski, dużą uwagę przywiązuje do tego co i jak je. Sprawdź, co zrobić, by mieć figurę jak Miss Polski! Dieta nie polega na jedzeniu sałaty i popijaniu joghurtem naturalnym, jak myśli wiele osób. Jeżeli chcesz mieć piękną sylwetkę i dobrze się przy tym czuć, musisz jeść […]

Sekret figury Miss Polski

Magdalena Bieńkowska, która 6 grudnia 2015 roku zdobyła koronę Miss Polski, dużą uwagę przywiązuje do tego co i jak je. Sprawdź, co zrobić, by mieć figurę jak Miss Polski! Dieta nie polega na jedzeniu sałaty i popijaniu joghurtem naturalnym, jak myśli wiele osób. Jeżeli chcesz mieć piękną sylwetkę i dobrze się przy tym czuć, musisz jeść

Wiosenny powiew świeżości

powiew świeżości

Ptaki śpiewają, słonko grzeje coraz mocniej, aż chce się żyć. Na wiosnę rozkwita cały świat, więc nie czekaj ani minuty dłużej i odżyj po zimowym zastaniu. Ta najpiękniejsza pora roku wiąże się również ze świeżością w naszej kuchni – warto zajrzeć do ogródka i oczyścić organizm po okresie wegetacji zdrowymi warzywno – owocowymi sokami. Fit-wiosna

Wiosenny powiew świeżości

Ptaki śpiewają, słonko grzeje coraz mocniej, aż chce się żyć. Na wiosnę rozkwita cały świat, więc nie czekaj ani minuty dłużej i odżyj po zimowym zastaniu. Ta najpiękniejsza pora roku wiąże się również ze świeżością w naszej kuchni – warto zajrzeć do ogródka i oczyścić organizm po okresie wegetacji zdrowymi warzywno – owocowymi sokami. Fit-wiosna

Gwiazdy na premierze książki Anny Jurksztowicz

Anna Jurksztowicz

W połowie kwietnia odbyła się promocja książki Anny Jurksztowicz – znana wokalistka napisała książkę kucharską pt. „IQchnia czyli jak inteligentnie jeść i pić”. Wszystkie przepisy, które znajdują się w książce, autorka wielokrotnie wypróbowała na rodzinie oraz przyjaciołach. Książka to nie tylko przepisy, ale także anegdoty, sugestie i porady (więcej o książce). Na premierze pojawili się

Gwiazdy na premierze książki Anny Jurksztowicz

W połowie kwietnia odbyła się promocja książki Anny Jurksztowicz – znana wokalistka napisała książkę kucharską pt. „IQchnia czyli jak inteligentnie jeść i pić”. Wszystkie przepisy, które znajdują się w książce, autorka wielokrotnie wypróbowała na rodzinie oraz przyjaciołach. Książka to nie tylko przepisy, ale także anegdoty, sugestie i porady (więcej o książce). Na premierze pojawili się

IQchnia czyli jak inteligentnie jeść i pić Anny Jurksztowicz. Dziś premiera książki!

powiew świeżości

Anna Jurksztowicz, znana polska piosenkarka napisała przejrzystą i błyskotliwą w treści książkę kucharską pt. „IQchnia czyli ak inteligentnie jeść i pić”. Nie jest to typowa książka kucharska, a raczej podręcznik dla świadomych konsumentów i domowych kucharzy. Dużym walorem tej książki jest to, że wszystkie proponowane tu potrawy autorka wielokrotnie sprawdziła na swojej rodzinie i przyjaciołach.

IQchnia czyli jak inteligentnie jeść i pić Anny Jurksztowicz. Dziś premiera książki!

Anna Jurksztowicz, znana polska piosenkarka napisała przejrzystą i błyskotliwą w treści książkę kucharską pt. „IQchnia czyli ak inteligentnie jeść i pić”. Nie jest to typowa książka kucharska, a raczej podręcznik dla świadomych konsumentów i domowych kucharzy. Dużym walorem tej książki jest to, że wszystkie proponowane tu potrawy autorka wielokrotnie sprawdziła na swojej rodzinie i przyjaciołach.

Gęsina w listopadzie

Wędzona pierś gęsi

O gęsinie ostatnio coraz więcej się mówi. I słusznie, bo to nieco zapomniane, ale jakże smaczne i zdrowe mięso! A przecież jeszcze w połowie XIX w. nikt u nas nie wyobrażał sobie listopada, a przede wszystkim dnia św. Marcina bez smakowitej gęsi na stole. Polska gęsina jest znana i ceniona bardziej za granicą niż u

Gęsina w listopadzie

O gęsinie ostatnio coraz więcej się mówi. I słusznie, bo to nieco zapomniane, ale jakże smaczne i zdrowe mięso! A przecież jeszcze w połowie XIX w. nikt u nas nie wyobrażał sobie listopada, a przede wszystkim dnia św. Marcina bez smakowitej gęsi na stole. Polska gęsina jest znana i ceniona bardziej za granicą niż u

Sushi Atelier – skrawek Japonii w Wilanowie

Specjalnosc_Sushi_Atelier_1_1_path_path

Sushi Atelier – niewielka restauracja w rozwijającym się warszawskim miasteczku Wilanów. Wchodząc tu przenosimy się w inny wymiar, a wszystko za sprawą menu, pasji i zręczności kucharzy. Tomasz Żak jest właścicielem Sushi Atelier od ponad roku. Pomysł na własną restaurację narodził się, kiedy jeszcze studiował na SGH. Wiedział, że jego pasja to kuchnia, ale w

Sushi Atelier – skrawek Japonii w Wilanowie

Sushi Atelier – niewielka restauracja w rozwijającym się warszawskim miasteczku Wilanów. Wchodząc tu przenosimy się w inny wymiar, a wszystko za sprawą menu, pasji i zręczności kucharzy. Tomasz Żak jest właścicielem Sushi Atelier od ponad roku. Pomysł na własną restaurację narodził się, kiedy jeszcze studiował na SGH. Wiedział, że jego pasja to kuchnia, ale w

Scroll to Top
Scroll to Top