Warsztaty przyjazne pszczołom z Mają Popielarską
Często nie zdajemy sobie sprawy z tego, jak wiele zawdzięczamy pszczołom. Tymczasem owoce, warzywa, miód, wosk, propolis, a nawet bawełna, migdały czy kawa to produkty, które powstają dzięki pracy pszczołowatych – pszczół miodnych oraz licznie występujących w Polsce owadów dziko żyjących. Mają Popielarska ambasadorka 5. jubileuszowej odsłony programu „Z Kujawskim pomagamy pszczołom” opowiada o ziołach […]
Warsztaty przyjazne pszczołom z Mają Popielarską
Często nie zdajemy sobie sprawy z tego, jak wiele zawdzięczamy pszczołom. Tymczasem owoce, warzywa, miód, wosk, propolis, a nawet bawełna, migdały czy kawa to produkty, które powstają dzięki pracy pszczołowatych – pszczół miodnych oraz licznie występujących w Polsce owadów dziko żyjących. Mają Popielarska ambasadorka 5. jubileuszowej odsłony programu „Z Kujawskim pomagamy pszczołom” opowiada o ziołach