kucharze

Strona główna » Blog » kucharze
11 03, 2015

Polędwiczka wieprzowa z zielonym pieprzem

2015-03-11T06:36:27+00:00 11 marca 2015|Kuchnia|

Polędwiczka wieprzowa  podana z zielonym pieprzem, szpinakiem i ziemniakami jest ciekawą propozycją, którą można zaskoczyć gości podczas obiadu czy kolacji. Zielony pieprz dodaje potrawie wyrazistości i jak zapewnia szef kuchni restauracji Secado Marek Grzelak, smakuje wyśmienicie.

4 03, 2015

Lekka kolacja. Przepis na sałatkę z dziczyzną

2015-03-04T08:08:36+00:00 4 marca 2015|Kuchnia|

Zimowa kolacja wcale nie musi być ciężka. Wręcz przeciwnie, a sałatką możemy przypomnieć sobie smaki wiosny. Swój oryginalny przepis na zimową sałatkę z dziczyzną i kozim twarogiem zdradził Wojciech Pasikowski, szef kuchni restauracja Czerwony Wieprz i