ekonomia

Sezon święteczny gorszy niż przed rokiem?

Sprzedaż w okresie świątecznym wzrośnie w tym roku tylko o kilka procent, a nie kilkanaście, jak rok temu. Handlowcy robią, co mogą i rozciągnęli okres zakupów, który zaczął się już w połowie października. Klienci deklarują jednak, że – chociaż bardziej obawiają się kryzysu – na zakupach świątecznych oszczędzać nie będą.  – Święta to są żniwa handlowe i uważam, że będzie wzrost sprzedaży. On może […]

Sezon święteczny gorszy niż przed rokiem?

Sprzedaż w okresie świątecznym wzrośnie w tym roku tylko o kilka procent, a nie kilkanaście, jak rok temu. Handlowcy robią, co mogą i rozciągnęli okres zakupów, który zaczął się już w połowie października. Klienci deklarują jednak, że – chociaż bardziej obawiają się kryzysu – na zakupach świątecznych oszczędzać nie będą.  – Święta to są żniwa handlowe i uważam, że będzie wzrost sprzedaży. On może

Kobiety najszybciej rosnącą „gospodarką” świata!

Z najnowszego raportu firmy doradczej Ernst & Young wynika, że siła ekonomiczna kobiet w światowej gospodarce wzrośnie do 2017 roku o ponad 1/3. Dziś łączne dochody kobiet na całym świecie szacowane są na 13 bilionów USD. W roku 2017 będzie to już 18 bilionów. Te 5 bilionów wzrostu to dwukrotnie więcej niż wynosi oczekiwany wzrost

Kobiety najszybciej rosnącą „gospodarką” świata!

Z najnowszego raportu firmy doradczej Ernst & Young wynika, że siła ekonomiczna kobiet w światowej gospodarce wzrośnie do 2017 roku o ponad 1/3. Dziś łączne dochody kobiet na całym świecie szacowane są na 13 bilionów USD. W roku 2017 będzie to już 18 bilionów. Te 5 bilionów wzrostu to dwukrotnie więcej niż wynosi oczekiwany wzrost

Ekonomia gastronomia. Jedz lepiej i wydawaj mniej

W „Ekonomii gastronomii” chodzi o smaczniejsze jedzenie i mniejsze wydatki. Jej sekret to wybieranie możliwie najlepszych składników i ich optymalne wykorzystanie. Dzięki wielu smakowitym przepisom ten poradnik i książka kucharska w jednym pomoże wam w planowaniu i przywróci gotowaniu właściwe mu miejsce — w samym sercu rodzinnego życia. Najważniejsze zasady „Ekonomii gastronomii”: • Planujcie posiłki z wyprzedzeniem • Kupujcie mądrze i oszczędnie • Nie

Ekonomia gastronomia. Jedz lepiej i wydawaj mniej

W „Ekonomii gastronomii” chodzi o smaczniejsze jedzenie i mniejsze wydatki. Jej sekret to wybieranie możliwie najlepszych składników i ich optymalne wykorzystanie. Dzięki wielu smakowitym przepisom ten poradnik i książka kucharska w jednym pomoże wam w planowaniu i przywróci gotowaniu właściwe mu miejsce — w samym sercu rodzinnego życia. Najważniejsze zasady „Ekonomii gastronomii”: • Planujcie posiłki z wyprzedzeniem • Kupujcie mądrze i oszczędnie • Nie

Scroll to Top
Scroll to Top