Oryginalny przepis na Krówkę
Poniżej mój własny, opracowany metodą prób i błędów, oryginalny przepis na Krówkę. Można uznać go za przeróbkę znanych, gotowych krówek z pudełka, które przy tym cieście stanowią namiastkę Krówki. Polecam 🙂 Ciasto Krówka Składniki: Ciasto – 6 jaj, 1 szklanka cukru, 1 szklanka mąki, 2 łyżeczki proszku do pieczenia, 2 łyżki kakao. Krem – budyń […]
Poniżej mój własny, opracowany metodą prób i błędów, oryginalny przepis na Krówkę. Można uznać go za przeróbkę znanych, gotowych krówek z pudełka, które przy tym cieście stanowią namiastkę Krówki. Polecam 🙂 Ciasto Krówka Składniki: Ciasto – 6 jaj, 1 szklanka cukru, 1 szklanka mąki, 2 łyżeczki proszku do pieczenia, 2 łyżki kakao. Krem – budyń