Światowej sławy kuchmistrzyni Hélène Darroze na balu charytatywnym Eltona Johna

Super kuchmistrzyni Hélène Darroze, dwukrotna zdobywczyni prestiżowych gwiazdek katalogu Michelin, będzie odpowiedzialna za menu podczas tegorocznego zimowego balu charytatywnego Eltona JohnaGrey Goose Winter Ball.

To niezwykle elegancki bal z czerwonym dywanem i tłumem gwiazd organizowany co roku przez fundację na rzecz AIDS Elton’a John’a.

Menu przyjęcia jest oczywiście trzymane w ścisłej tajemnicy, wiadomo jedynie, że składać się będzie z niezwykle wykwintnych i luksusowych trzech dań głównych.

Specjalnie dla Was Hélène Darroze zdradza jednak menu kanapkowe oraz pomysły na przystawki. Znajdą się wśród nich takie przysmaki kuchni świata, jak smażone leśne grzyby, mus z koziego sera z oliwą z oliwek, suszone pomidory z bazylią, tosty z borowikami w czerwonym winie, kraby czy polędwica w różowym sosie beszamelowym.

Wielkie wydarzenie GREY GOOSE Winter Ball odbędzie się w niedzielę, 10. listopada 2012 w Connaught Hotel, Battersea Power Station w Londynie.

Scroll to Top
Scroll to Top