Otwarcie Restauracji Kaprys

Gościliśmy na otwarciu nowego przybytku kulinarnego na restauracyjnej i modowej mapie Warszawy.

Restauracja Kaprys usytuowana została na ul. Kruczej, jej właścicielem jest Tomasz Łapiński, doświadczony szef kuchni, znany z restauracji specjalizujących się w sushi. W karcie nowego lokalu znajdziemy jednak dania kuchni polskiej i międzynarodowej. Oprócz carpaccio, krewetek, czy steka wołowego, w Kaprysie zjemy także dania mniej powszechne, takie jak escargo czyli potrawę ze ślimaków winniczek, ceviche z dorady czy deser ze świeżych pomidorów.

Na otwarcie przybyli m.in. Małgorzata Potocka, Anna Popek, z recitalem wystąpił Nick Sincler. Na koniec oczywiście pojawił się na sali… tradycyjny tort.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][nggallery id=2331][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Scroll to Top
Scroll to Top