diety Cambridge

„Odchudzamy Polskę”- śniadanie prasowe diety Cambridge

Program Odchudzania Cambridge, ma swój początek w roku 1960, kiedy Dr Alan Howard, naukowiec z Uniwersytetu w Cambridge, zainteresował się rosnącym problemem otyłości i rozpoczął dociekliwe badania rozmaitych metod redukcji masy ciała. W Polsce pojawiła się w roku 1993, aby wspomagać walkę z otyłością, która w naszym kraju jest stale rosnącym problemem.

24 listopada, w Warszawie odbył się open press day, na którym zaproszeni goście wzięli udział w medialnej prezentacji Diety Cambridge. Goście mieli okazje do poznania zalet diety. Skąd się wzięła, jakie rezultaty przynosi oraz jak smakuje, ponieważ na miejscu były degustacje produktów. Co do skuteczności nikt z obecnych gości nie miał wątpliwości, dzięki samej ambasadorce marki – Justynie Tomańskiej, która jest żywą reklamą i chodzącą wizytówką programu Cambridge.

Press day uświetnili swoją obecnością dziennikarze z magazynów o zdrowiu i aktywności fizycznej oraz plejada polskich gwiazd: Monika Zamachowska, Dominika Ostałowska, Małgorzata Pieczyńska, Laura Breszka, Martyna Kliszewska, Jakub Przebindowski, Piotr Zelt, Katarzyna Krawczyk, Wiganna Papina.

Dieta składa się z 6 stopni energetycznych, których wartość kaloryczna waha się od 415 do ponad 1500 kcal dziennie. O doborze stopnia programu decyduje konsultant, biorąc pod uwagę indywidualne potrzeby osoby odchudzającej się, czyli stopień nadwagi lub otyłości, stan zdrowia, rodzaj wykonywanej pracy, wiek, płeć, jak również upodobania smakowe. Jedną z zalet Programu jest j BEZPŁATNA opieka konsultanta/dietetyka! Zbilansowane produkty Cambridge stosowane zgodnie z zaleceniami Programu przynoszą efekt. Chudniesz!

Więcej na : http://dieta-cambridge.pl & www.facebook.com/dietacambridge

 

 foto: Laura Lauciute

Scroll to Top
Scroll to Top