Modne gotowanie według Marty Grycan

Kuchnia Haute Couture to zbiór autorskich przepisów i porad kulinarnych Marty Grycan, który trafi do rąk czytelników 7 listopada, nakładem wydawnictwa G+J Książki.

„Kuchnia Haute Couture” jest pierwszą książką otwierającą serię opowieści o życiu, kuchni, pasjach odkrywanych przy wspólnym stole z rodziną i przyjaciółmi. Jest opowieścią o szukaniu inspiracji, o wspaniałych smakach i więzi jaka buduje się podczas wspólnego biesiadowania.
„Mam nadzieje, że stanie się dla Państwa milą lekturą inspirującą do wspólnego gotowania i wniesie dużo radości w codzienność.” – pisze o książce autorka Marta Grycan.

Marta Grycan – bizneswoman, właścicielka cukierni  MARTA GRYCAN oraz bistro w Teatrze Wielkim w Warszawie, współprowadząca program telewizyjny „Polski Turniej Wypieków” dla stacji TLC, autorka książki „Kuchnia Haute Couture”. Mama trzech córek, żona biznesmena Adama Grycana.  Marta Grycan oprócz pasji do kuchni oraz okazałych wypieków, znana jest jako znawczyni i wielka miłośniczka mody. Projektantka sukien wieczorowych i ślubnych.

Autor: Marta Grycan, tytuł: „Kuchnia Haute Couture”, Wydawnictwo G+J Książki, data premiery: 7 listopada 2012 roku.
ISBN 978-83-7778-204-0, cena detaliczna 59,90 zł, format: 200 x 260 mm, liczba stron: 288, kategoria: Kucharsko-biograficzna, oprawa twarda

Scroll to Top
Scroll to Top