parciem na szkło

Jestem kucharą z parciem na szkło

Monika Goździalska niedawno z impetem wróciła na wizję. Od kilku tygodni w porannym pasmie „Dzień Dobry Polsko” prowadzi codzienny kącik „Kulinarny zawrót głowy”, w którym pokazuje widzom, jak przygotować, proste, zdrowe i tanie posiłki dla całej rodziny.

Ze statystyk wynika, że program zyskuje coraz więcej zwolenników, a jego autorka przygotowuje kolejne projekty telewizyjne, wydaje książkę ze swoimi przepisami oraz przymierza się do otwarcia autorskiej restauracji w Katowicach, w jednej ze stylowo odrestaurowanych kamienic w centrum miasta.

„ Mam parcie na szkło i wcale się tego nie wstydzę. Jestem kucharą, dobrą kucharą, więc chętnie podzielę się swoją wiedzą na ten temat z szeroką publicznością, zarówno telewizyjną, czytelnikami jak i gośćmi mojej restauracji . Nie jestem „ panienką z okienka”, ciężko pracuję na swoje sukcesy, a z tym, że w naszym kraju niektórych będzie to drażniło, jestem pogodzona. Mam plany zawodowe na najbliższe dwa lata, ułożone, zaplanowane, krok po kroku. Jestem teraz w szczytowej formie zawodowej, choć ostatnie lata nie były dla mnie łaskawe, zarówno zawodowo, jak i prywatnie. Teraz jest dobrze, pracowicie – tak, jak lubię”.

Scroll to Top
Scroll to Top