Kuchnia

Czas dojrzałych smaków

Z okazji wprowadzenia na rynek nowych serów żółtych Hochland Premium na wagę, 14 maja odbyła się wyjątkowa konferencja prasowa w restauracji CONCEPT 13 znajdującej się na ostatnim piętrze ekskluzywnego domu handlowego VITKAC w Warszawie, podczas której goście mogli cieszyć swoje podniebienie doskonałą kompozycją smaków: dojrzałymi serami Hochland Premium i Valbon oraz wina. Spotkanie łączące tak […]

Czas dojrzałych smaków

Z okazji wprowadzenia na rynek nowych serów żółtych Hochland Premium na wagę, 14 maja odbyła się wyjątkowa konferencja prasowa w restauracji CONCEPT 13 znajdującej się na ostatnim piętrze ekskluzywnego domu handlowego VITKAC w Warszawie, podczas której goście mogli cieszyć swoje podniebienie doskonałą kompozycją smaków: dojrzałymi serami Hochland Premium i Valbon oraz wina. Spotkanie łączące tak

Mistrzowski grill – majówkowa niespodzianka od Basi Ritz

Basia_Ritz

Sezon grillowy rozpoczęty! Z tej okazji Basia Ritz przygotowała dla naszych Czytelników niezwykły prezent – ebooka z kilkoma przepisami na potrawy, którymi warto zaskoczyć znajomych. Książkę można pobrać za darmo ze strony: http://issuu.com/basiaritz/docs/ebook_grillbook Mamy nadzieję, że GrillBOOK przyda się już podczas majówki! W imieniu Basi Ritz życzymy smacznego weekendu! [fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top”

Mistrzowski grill – majówkowa niespodzianka od Basi Ritz

Sezon grillowy rozpoczęty! Z tej okazji Basia Ritz przygotowała dla naszych Czytelników niezwykły prezent – ebooka z kilkoma przepisami na potrawy, którymi warto zaskoczyć znajomych. Książkę można pobrać za darmo ze strony: http://issuu.com/basiaritz/docs/ebook_grillbook Mamy nadzieję, że GrillBOOK przyda się już podczas majówki! W imieniu Basi Ritz życzymy smacznego weekendu! [fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top”

Nowy skład, nowe smaki i nowe opakowania

Hoop Polska wprowadza na rynek napojów dziecięcych Jupika ze stewią. Nowy skład, nowe smaki i nowe opakowania to elementy wyróżniające produkt na sklepowych półkach. Otyłość wśród dzieci i młodzieży jest obecnie najczęstszą chorobą cywilizacyjną na całym świecie. Według badań, w Polsce, w ciągu ostatnich 20 lat, ponad trzykrotnie wzrosła liczba dzieci cierpiących na tę przypadłość.

Nowy skład, nowe smaki i nowe opakowania

Hoop Polska wprowadza na rynek napojów dziecięcych Jupika ze stewią. Nowy skład, nowe smaki i nowe opakowania to elementy wyróżniające produkt na sklepowych półkach. Otyłość wśród dzieci i młodzieży jest obecnie najczęstszą chorobą cywilizacyjną na całym świecie. Według badań, w Polsce, w ciągu ostatnich 20 lat, ponad trzykrotnie wzrosła liczba dzieci cierpiących na tę przypadłość.

BO KAŻDA Z NAS JEST WYJĄTKOWA

Przed kobietą nowoczesną stawianych jest mnóstwo wyzwań. Oczekuje się od niej aktywności i prowadzenia zdrowego stylu życia. Ma tryskać energią, zachwycać wyglądem i zarażać entuzjazmem. Jak temu podołać? Taki właśnie był temat przewodni spotkania prasowego zorganizowanego przez firmy Kupiec, Mastercook i Lazur. Spotkanie prasowe pod hasłem „Bo każda z nas jest wyjątkowa” odbyło się 11 kwietnia w

BO KAŻDA Z NAS JEST WYJĄTKOWA

Przed kobietą nowoczesną stawianych jest mnóstwo wyzwań. Oczekuje się od niej aktywności i prowadzenia zdrowego stylu życia. Ma tryskać energią, zachwycać wyglądem i zarażać entuzjazmem. Jak temu podołać? Taki właśnie był temat przewodni spotkania prasowego zorganizowanego przez firmy Kupiec, Mastercook i Lazur. Spotkanie prasowe pod hasłem „Bo każda z nas jest wyjątkowa” odbyło się 11 kwietnia w

Warsztaty kulinarne Kamis/McCormick z Basią Ritz

W tym roku po raz pierwszy Kamis wraz z McCormick zaprezentowali w Polsce Trendy w Smakach, czyli zapowiedź tego, co będzie modne i smaczne w najbliższym sezonie. Trendy w Smakach 2013: Koniec kompromisów, który pokazuje nam drogę do zatracenia się w bogactwie smaków. Autorska kuchnia– pokazujemy na co nas stać w kuchni, łącząc produkty, które

Warsztaty kulinarne Kamis/McCormick z Basią Ritz

W tym roku po raz pierwszy Kamis wraz z McCormick zaprezentowali w Polsce Trendy w Smakach, czyli zapowiedź tego, co będzie modne i smaczne w najbliższym sezonie. Trendy w Smakach 2013: Koniec kompromisów, który pokazuje nam drogę do zatracenia się w bogactwie smaków. Autorska kuchnia– pokazujemy na co nas stać w kuchni, łącząc produkty, które

Kamis i McCormick ogłaszają Trendy w smakach 2013

Flavor Forecast 2012 R_Options

Marka Kamis lider w produkcji przypraw i ziół w Polsce wraz z firmą macierzystą McCormick®, światowym liderem smaku, ogłaszają Trendy w smakach 2013. Po raz pierwszy w Polsce został zaprezentowany roczny raport, ukazujący nowe, innowacyjne trendy kulinarne. „Poprzez Trendy w smakach, Kamis i McCormick wskazują drogę w identyfikacji trendów smakowych, które służą, jako katalizator dla

Kamis i McCormick ogłaszają Trendy w smakach 2013

Marka Kamis lider w produkcji przypraw i ziół w Polsce wraz z firmą macierzystą McCormick®, światowym liderem smaku, ogłaszają Trendy w smakach 2013. Po raz pierwszy w Polsce został zaprezentowany roczny raport, ukazujący nowe, innowacyjne trendy kulinarne. „Poprzez Trendy w smakach, Kamis i McCormick wskazują drogę w identyfikacji trendów smakowych, które służą, jako katalizator dla

Scroll to Top
Scroll to Top